Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 81 – Druga sezona

Crna ruža epizoda 81 – Druga sezona

Dok Kendala gleda kako se tusi u bazenu, Kenan se prisjeca kako je Kendal Murata isto tako gusio u bazenu. Ozlem je sjela i zauzela mjesto Kendala u njegovoj firmi. Kadrije i Fikrije se svadjaju. Ozlem se sredi i odluci da se pojavi opet pred obitelji Kendalovih i to i uradi nakon sto se sredi. Svi je u vili pitaju sta to ona radi tu ali ona kaze da je ona Ozlem i da je dosla kako bi izravnala racune.

Barna uzima pistolj i zeli da ubije Ozlem ali mu na put staje Ebru koja kaze da ce prvo nju morati ubiti, ali na njeno mjesto se postavi Ajse…Da li ce Baran pucati, i da li ce nekoga raniti? Narin se vratila i staje pred Barana govoreci da ako iko treba da umre to je ona. Kendal moze hodati i ustaje iz kolica i posmatra Kenana kroz prozor. Kendal je pobjegao. Narin gleda neke uspomene na Barana.

Kendala i dalje muci Kenan koji mu ne dopusti da se utopi u bazenu vec ga nastavlja muciti. Narin donosi odluku koja ce i njoj i svima promijeniti zivote. Narin odlucuje da pobjegne sa Oguzom i to i urade. Narin kaze Oguzu da zeli da pobjegnu i da sve i svakoga ostavi zbog ljubavi koju osjeca prema njemu. Baran nakon sto sazna da mu je majka pobjegla uzima pistolj i sav bijesan kaze da ce ih naci i ubiti.

error: Zabranjeno kopiranje!!