Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 82 – Druga sezona

Crna ruža epizoda 82 – Druga sezona

Otac dolazi kod Denis u posjetu ali ona ga pita zasto je dosao. Ebru govori Narin kako je sigurna da je Oguz voli zaista te da ne bude toliko tuzna jer se bez veze brine. Ebru je zove da udje unutra da pricaju da se malo olaksa. Kendal dolazi kuci i Kadrije ga pita zasto joj se nije javio, a on joj kaze kako je to htio jer je pripremao iznenadjenje.

Kenan posmatra Kendala sa strane i govori mu da se nece dugo smjeskati. Majka istjera Ozlem iz kuce i kaze joj da nema vise mjesta za nju. Ozlem kaze da nema drugo mjesto gdje bi mogla otici. Kendal trazi od Melek da donese njegovog sina. Kenan takodjer dolazi u Kendalovu kucu a Kendal drzi pistolj u ruci. Oguz se prisjeca Narin dok ga Denis doziva iz sobe zeleci da dodje kod nje i Serdara. Nakon sto Kendal pobjegne, uspije izaci na cestu i to je sve, noge ga izdaju i padne ali ga spasava jedan covjek.

Kenan je ocajan i trazi od svojih ljudi da pronadju Kendala. Kadrije je jako ljuta i pakuje svoje stvari jer zeli otici iz te kuce. Dolazi inspekcija u radnju i kupi stolice, sudje i ostalo, a Ada ih pokusava zaustaviti ali uzalud, dok Narin razbija tanjure govoreci im uzmite pokupite sve. Oguz uzima Denis i odnosi je na ramenima iz kuce. Dok se Ozlem svadja sa Sibel zbog nej svi zele napustiti kucu. Ozlem uzima Sibelino dijete i stavi ga u dekicu i odlazi na balkon te zeli baciti dijete i tako i uradi, baca ga. Da li je u dekici zaista bilo dijete? Dok se sve to desava, Ozlem dovodi Baran govoreci joj da sad sve objansi Kendalu koji ulazi u avliju…

error: Zabranjeno kopiranje!!