Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 83 – Druga sezona

Crna ruža epizoda 83 – Druga sezona

Narin kaze Oguzu da se zapravo ona ne kaje zbog ucinjenog te da nema savjesti zbog njega kao ni on sto ne treba da ima zbog nje. Kendal se vraca na posao. Nakon sto Oguz vidi Kendala biva malo nervozan. Baran seta sav izgubljen gradom. Barana pronalazi Ebru. Baran i Ebru rjesavaju problem vezan za nesrecu koju je imao Baran. Ozlem odlazi u posjetu Kasimu. Ebru i Baran provode nezaboravan dan sa Baranom. Ozlem doziva Kendal koji je jako ljut.

Kasim je jako sretan jer je vidio Ozlem ali ona je skupila hrabrosti te mu rekla da je gotovo. Narin sjedi i place u parku a posmatra je Oguz, dok Melek uzima narukvicu i stavlja je ponovo na nogu. Sevim kaze Ebru da njen i Muratov sin nije umro da je ziv te joj se izvinjava sto joj je to krila. Sevim joj kaze da joj je sin i dalje ziv te trazi oprost od nje na samrti..Kendal i Kenan veceraju skupa i prebacuju jedan drugome. Ozlem sva dotjerana se vraca u vilu i tamo zatekne Kendala i Kenana te se sokira kada ih ugleda. Baran je ljut od kako je Ozlem dosla u kucu i Ajse ga pokusava smiriti.

Baran je poceo da davi Ozlem ali Ozlem vise ne moze da suti te odluci da svima progovori. Ozlem zamalo da ne progovori za Barana. Ozlem dolazi do Kendala i kaze Asimu da ide leci da ce ona ostati pored svog muza. Narin ustaje i kaze Ebru da nema Barana. Ozlem kaze Narin kako jesasvim malo ostalo do saznanja istine. Denis i Oguz su sretni jer su ponovo skupa. Dok je Baran razgovarao sa Ebru na telefon udari ga covjek sa autom. Baran mu govori je li normalan kako vozi a covjek ga zeli udariti. Kendal i Kenan se nadju na litici i Kendal ustane iz kolica te smjesti Kenanu. Oguz je dosao do Narin jer se zabrinuo za nju te joj kaze da se izvinjava jer je rastuzio.

error: Zabranjeno kopiranje!!