Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 84 – Druga sezona

Crna ruža epizoda 84 – Druga sezona

Kasim kaze Kendalu sve vezano za Sibel i Ozlem. Baran je svo vrijeme sa Ebru i odlaze na mezar od Denis. Sibel ludjackog pogleda izlazi iz sobe i pita gdje je Ozlem te odlazi do nje bez rijeci. Sevim umire, nisu je mogli doktori spasiti. Oguz i Narin odlaze razgovarati. Sibel se nagovori Ozlem. Kenan smislja plan protiv Kendala. Ebru se zahvaljuje Kenanu.

Ebru odlazi sa Baranom na mezar Denis da se uvjeri da nema tijela unutra te zove ljude da ga otkopaju kako bi bila sigurna da joj je Sevim rekla istinu. Da li ce mezar biti prazan??Nakon sto Sevim kaze Ebru da joj je sin ziv, postaje joj lose te umire. Ebru je sad u soku te se prisjeca Seviminih rijeci da joj sin nije umro. Ebru nikako ne moze da dodje sebi. Kendal trazi od Ozlem da napise oprostajno pismo te joj daje pistolj da se ubije. Ebru govori Baranu da joj je sin ziv.

Ozlem daje Kendalu da preslusa njegov razgovor koji ga moze kostati zivota te se tako ponovo spasava. Ozlem sva sigurna izlazi iz sobe i kaze da je sve u redu te da joj u vili niko nista ne moze. Kendal natjera Sibel da da dijete Ozlem sto Sibel i uradi placuci za svojim sinom. Kendal onda kaze Ozlem da vrati Mehdija Sibel te je pita zasto je onda isla opet do Kasima ako nema vise nista s njim. Ona mu kaze da joj je Kadrije rekla. Sevim odvoze u bolnicu a Ebru samo place misleci ko joj je sin.

Baran, ne znajuci da joj je on sin uporno je tjesi. Sibel je pocela da ludi vise od svega sto je snaslo. Kendal vodi Ozlem Kasimu u zatvor kako bi je prisluskivao sta ce pricati. Ozlem mu da do znanja da ih neko prisluskuje a Kasim to shvati. Ozlem mu kaze da ga je pozeljela, da joj je nedostajao i da ga voli, a nakon sto mu da do znanja da ima Kendal tu, on joj kaze kakve to gluposti ona prica. Kendal sve slusa. Nakon sto Ozlem izadje, ulazi Kendal da se vidi sa Kasimom te ga pocne daviti…

error: Zabranjeno kopiranje!!