Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 89 – Treca sezona

Crna ruža epizoda 89 – Treca sezona

Ebru je sva uznemirena i sretna jer je saznala da je Baran njen sin i stoji ispred njega govoreci mu da moraju hitno razgovarati te ga naziva sinom. Narin koja je ocajna zbog svega ne zna sta da radi te pokusava sprijeciti Ebru da prica. Neko je uperio pistolj u Kenadala. Ozlemin brat sada bjezi od policije koja ga ganja. S druge strane Melek je stavila omcu oko vrata zeli da se objesi i stoji samo na knjigama te se prisjeca svih zadnjih desavanja. Taman da Ebru kaze Baranu da joj je sin, Kadrije pada u nesvijest. Neko je pucao u Kendala, ko je to, to je ista djevojka Gulsum koja je vidjela da je Kendal ubio Firata.

Ozlem je otisla na sprat i vidi da Melek visi i da se zeli objesiti te dok pokusavaju da otvore vrata koja je Kendal zakljucao, Melek se pusti i objesi. Da li ce prezivjeti ili ne?Ebru pada na zemlju jer jos uvijek ne moze da vjeruje da je sin njen ziv i da je to Baran te kaze Asimu da je Baran njen sin. Svi su uspjeli uci u sobu i dizu Melek sa konopca. Melek spasavaju Baran i Ozlem. Kadrije je shrvana od kako je vidjela da joj dijete visi. Narin moli Ebru da ne kaze Baranu. Ebru pita Narin kako je mogla sve to uraditi, kako joj je mogla napraviti toliku nepravdu. Ozlem pokusava da razgovori Melek, ali ona ne progovara.

Sabri dolazi kod Melek i zove je, iako Baran zeli da ga sprijeci on zove Melek. Sibel odlazi sa malim a Ajse je moli da stane. Sabri i dalje zove Melek a Baran ga sprecava ali mu Sabri uperi pistolj govoreci da se skloni. Nakon sto Melek otvori vrata Sabriju on ugleda uze, a Kadrije pita Melek gdje ide, a Melek kaze da joj je brat htio oduzeti zivot i da odlazi sa Sabrijem, da nema drugog izlaza. Kadrije je moli da ne ide ali ona insistira te je odvodi Sabri. Sibel bjezi sa malim a Sabri sa Melek.

Baran ide za Sabrijem i Melek sa pistoljem. Melek kaze Sabriju da je napokon sretna. Oguzu jave da je Sabri pobjegao i da je oteo Melek te otisao sa njom. Kendal dolazi kuci i vidi sta se desilo. Kendal i Kenan se nadju na putu i Kenan mu kaze da je dosao pomoci. Sibel je oteta sa djetetom. Nakon sto Sabri i Melek udju u camac za njima ide i Baran a za njim opet Ebru i Narin. Nakon sto Ebru zovne Barana sinom, Narin sva ocajna zeleci da se rijesi Ebru kako bi ostala sa sinom , doda gas te Ebru spadne sa camca te Narin nastavi sa voznjom govoreci da sve to radi zbog sina.

Oguzu i Serdaru se pokvarilo auto te stoje na putu i nazove Oguz Narin ali se ona ne javlja te on kaze da je ovaj put zaista gotovo. Narin se sjeti kako joj je Ebru spasila zivot te se vrati po nju i pomaze joj da se popne na camac. Iako je sve to Narin uradila, Ebru kaze da ce Baran saznati da mu je ona majka a Narin joj kaze da li zna da ce je Baran nakon toga mrziti jer mu je krila da mu je Ebru majka. Sibel su zatvorili sa djetetom. Baran, Narin i Ebru trce za Melek i Sabrijem.

Narin dok trci ugleda pistolj i uperi ga u Ebru zeleci je ubiti ali opet ne moze. Kendal pita Ajse gdje su mu sin i Sibel, a Ajse mu kaze da su oteti i gdje su da on njoj kaze. Kendal je udara. Baran pronalazi Melek i Sabrija i cuje se pucanj, ali taj pucanj je bio upucen kao opomena. Kendal dobije sliku od cipelice svog sina. Sabri drzi uperen pistolj u Barana a Baran u njega i Narin da bi sprijecila da Baran ne puca otima od Barana pistolj i Sabri pada i slucajno opali metak koji odlazi direktno Narin u stomak. Narin se zahvaljuje Bogu sto je njen sin ziv i sto je nju pogodio metak te nakon toga gubi svijest. Da li je Narin umrla?’

error: Zabranjeno kopiranje!!