Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 90 – Treca sezona

Crna ruža epizoda 90 – Treca sezona

Nakon sto je Sabri pucao u Narin slucajno, Narin pada i ostaje bez svijesti a Baran moli Ebru da mu pomogne. Sabri je pobjegao a Baran uzima Narin na ledja i nosi je govoreci joj da ce sve biti u redu. Ebru je vsa izgubljena. Sabrija ganja Melek i pita ga sta se desilo. Sabri bjezi sa Melek. Kendal je dosao do Kenana i pred svima uperio pistolj u njega. Kendal pita Kenana gdje je Sibel, misli da je sve to igra Kenana i nakon sto mu Kenan kaze da nema Sibel kod njega on ne vjerujuci u njegove rijeci kaze svojim ljudima da pretraze kucu. Kenan je naredio da otmu Sibel i to Kasim je taj koji je sa njom i on je oteo.

Sibel mu kaze da se skloni da ode on joj daje pistolj i kaze da ga jedino moze ubiti pa preko njega mrtvog otici. Kenadal sav uznemiren odlazi i pita Ozlem gdje je Sibel i njegov sin. Ebru samo place gledajuci u Barana,. Sabri kaze Melek da je pucao u Narin , slucajno. Baran i Ebru su doveli Narin u bolnicu i Ebru ga tjesi. Narin je van zivotne opasnosti. Baran sjedi u bolnici izmedju Ebru i Narin.

Narin ponovo trazi od Ebru da ne kaze Baranu da joj je sin ali Ebru sa sigurnoscu kaze da je Baran njen sin i da ce mu reci. Barana nazove Ajse i trazi od njega da je nadje. Baran pronalazi Ajse. Kenan uzima Mehdija i dize ga u zrak govoreci da je znaci on to Kendalovo blago. Melek cuje da je Baran Ebruin sin…

error: Zabranjeno kopiranje!!