Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 91

Crna ruža epizoda 91

Ebru stoji ispred Barana i on je pita gdje je Narin a Narin je pobjegla iz bolnice. Ebru dok stoji ispred Barana govori u sebi da mu je ona majka i da bi bila najsretnija da mu moze to i reci. Kendal sjedi sa Ajse i prica joj za Sibel. Ebru je od svega sto se izdesavalo zaboravila na Ruzgara te ga spremnog za skolu Maja i Ada izvode govoreci joj da je zaboravila da je majka i njemu.

Ebru gleda u njih sva izgubljena. Ebru kaze Baranu da je Narin dobro i da ne brine. Ada se nagovori majci te uzima Ruzgara i odvodi ga u skolu. Narin dolazi u vilu i gleda u Ebru sva zadihana. Ebru je izgubljena kada je ugleda. Narin moli Barana da je uvede u sobu i da ne idu u bolnicu. Kasim trci kroz livadu i trazi Sibel. Nalazi je na zemlji svezanih usta. Ajse dolazi kuci i uzima stvari kupi.

Baran je grli i kaze da ne ide nigdje da joj je potreban. Kasim dolazi do Kenana i kaze mu za Sibel. Ebru sjeda sa Kenanom i sve mu isprica kako je svu djecu izgubila. Sibel je pred smrt, jedva dise i govori Kasimu sta treba uraditi. Sibel kaze Kasimu da Ajse njemu povjerava te mu prizna da je Ajse njegova kcerka. Policija dolazi i hapsi Maju te pretrazivaju radnju jer su dobili dojavu za drogom.

error: Zabranjeno kopiranje!!