Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 93

Crna ruža epizoda 93

Ebru kaze Kendalu da zna da je on podmetnuo njenoj djeci da dodje policija i da kaze za spletku. Kenan moli Ebru da ide sa njim te da ce sve rijesiti na miran nacin. Ebru kaze da ce Kendal platiti za to sta je uradio. Ajse nakon sto je pucala ispred nje se nadje Kasim koji je po prvi put gleda kao kcerku. Ajse je upucala u ruku Kasima. Ajse pita Kasima gdje joj je majka a on je nazove kcerkom. Baran je dosao kod Ajse i vidi Kasima a Kasim uzima pistolj od Ajse i kaze joj da ostane tu gdje jeste.

Baran dolazi kod Ajse i grli je. Narin se poprilicno oporavila. Ozlem drzi djecaka koji place te joj Narin daje lijek koji treba dati djetetu. Melek, Kadrije, Ada i Serdar su kod Kadrije u kuci i svi su potisteni zbog svega. Ebru je dosla kod Kadrije samo da vidi djecu. Ebru dolazi i hvata Narin za vrat pitajuci je kako je mogla to uraditi kako je mogla navratiti kcerku protiv nje.

Sestra dolazi kod Kadrije govoreci joj da mora vise da ustane. Ebru kaze Narin da je Baran njen sin te da ce uzeti svoju djecu i otici s njima. Narin joj pokusava reci da se smiri dok joj Ebru kaze da je Maaja u zatvoru. Narin daje novac da ga da Ajse. Ebru zove Barana i kaze da mora s njim razgovarati. Maja je izasla iz zatvora. Narin uzima auto i stavlja Ebru u auto i kaze joj da je lijepo upozorila i da je ocito nije shvatila i kaze joj da joj nikad nece prepustiti Barana da toga bude svjesna. Narin nagazi na gas a Ebru je smiruje i kaze da stane ali ona ne staje. Narin skrece sa puta i njih dvije slete u provaliju s autom…

error: Zabranjeno kopiranje!!