Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 94

Crna ruža epizoda 94

Narin se budi ali Ebru je van sebe. Narin je sada zabrinuta.Kadrije je napokon ustala ali je dosla kod Kendala i dere se na njega. Baran pita Ozlem gdje su Ebru i Narin. Melek i Kadrije se pomire. Zagrle se. Narin moli Ebru da se probudi ali nista. Narin ostavlja Ebru u autu i odlazi na cestu te je tu sretne policajac koji je poveze. Narin nista ne govori sta se desilo. Maja i Ada odlucuju da odu sa Ruzgarom i odlaze u autobus ali Ruzgar je cuo njihov razgovor kako ne zele majku vise i on bjezi iz autobusa. Baran je sa Ajse i traze Adu i Maju. Ruzgar saznaje da je Baranov brat.

Ada i Maja traze Ruzgara. Ruzgar kaze kako ga je strah da ga sestre zele odvesti a da vise nece vidjeti majku. Ada i Maja pronadju Ruzgara. Ebru se budi u autu a zvoni joj telefon zove je Baran. Kasim moli AJse da se ne boji njega da samo zeli razgovarati. Ada i Maja se vracaju i bivaju kod Serdara i Oguza. Kenana nazove Kasim i kaze mu da kaze Ajse da ga se ne boji. Kenan kaze Ajse da vjeruje u sve sto joj Kasim kaze.

Ajse moli Kasima da je odvede majci a on joj kaze u redu kceri odvest cu te. Narin odlazi do auta ali tamo gleda u Ebru te nakon sto vidi da je gorivo curilo odlucuje da zapali Ebru kako bi jedina bila sa Baranom. Onda se sjeti kako je Ebru spasila kada su u moru prevrnule se sa camcem te kako je Ebru grijala. Narin uzima Ebru i vodi je u neku kolibu. Ajse dolazi kod Sibel. Baran uporno trazi Ebru. Narin je sa Ebru u nekoj stali punoj sijena i pali fenjer te zeli otici ali Ebru svjesna da je Narin zeli ubiti baca fenjer te sijeno pocinje goriti ali Narin se izvuce i bjezi a Ebru ostaje u stali koja gori.

error: Zabranjeno kopiranje!!