Home / Turske serije / Crna ruža / Crna ruža epizoda 95

Crna ruža epizoda 95

Ebru je u pozaru i gubi se pomalo ali Baran dolazi i pokusava da spasi Ebru. Ebru mu kaze da je znala da ce doci. Emre smiruje Maju koja je zabrinuta za majku. Baran i Ebru su zaglavljeni u pozaru. Ebru kaslje i ponestaje im kisika. Pozar se sve vise siri. Baran je uspio nazvati pomoc. Narin je kasnije dosla i pokusala uci ali ubrzo nakon toga je vidjela kako Baran je uspio izaci sa Ebru i drzeci i trljajuci Ebru ruku moli je da bude dobro. Sve to vidi Narin koja je ljuta zbog toga.

Hitna vozi Ebru u bolnicu. Oguz dolazi u vilu i pita gdje je Narin ali Ozlem kaze da nema nikoga. Kenanu javljaju da je Ebru bila u pozaru te on tako prenese Adi i Maji. Ada i Maja odlaze u bolnicu. Narin dolazi kod Kendala i pocne ga daviti. Narin nakon sto ustane Kendal moli Kendala da joj pomogne a on je pita sta je uradila a ona mu kaze da je zapalila Ebru ali da je dosao Baran koji je spasio. Kendal je iznenadjen. Sve cuje Ozlem. Ajse je dosla kod Kendala i uperila pistolj u njega te joj on laze ali ona mu kaze da je gledajuci u oci laze. Kendal joj kaze da ih je sve Sibel lagala.

Ajse sva ocajna odlazi do Kasima pitajuci ga ko je on i sto je tako blizak sa njom i Sibel te mu kaze da je svima vjerovala ali da se tako razocarala da ne moze vise, nakon toga je Kasim zagrli jer mu je tesko a ne moze joj reci istinu. Svi su pored Ebru. Oguz je pored Narin dok ona govori kako se ne moze spasiti od Ebru. Oguz je pita od koga se ne moze spasiti. Koga ce Ada udariti cekicem i da li ce umrijeti ta osoba. Dolazi Kendal koji je sve to vidio i gleda puls te osobe i kaze Adi i Maji da je mrtav…

error: Zabranjeno kopiranje!!