Home / Domaće serije / Drugo ime ljubavi / Drugo ime ljubavi epizoda 79

Drugo ime ljubavi epizoda 79

Saša okuplja porodicu i svečano im obznani da imanje neće prodati i da nitko neće završiti na ulici, ali da će ga pretvoriti u hotel. Nikome se njegova ideja ne sviđa i svi ga napadaju zbog njegove odluke, a Maji se čak čini da ih je na ovaj način izdao.
Igor preko Gorana doznaje da su Krpani u teškim financijskim problemima te pokuša od Irene dobiti potvrdu toga, no ona ga uvjeri da obitelj ide u veliki investicijski projekt i da nema govora o bankrotu. Nakon početnog poljupca, Igor i Irena završavaju u krevetu.
Nada, odlučna u namjeri da pronađe svog unuka, iz bolnice otme Marka i u kolicima ga dovede pred školu. U jednom trenutku Marko zapazi Ivana pred školom, krene ga prokazati, jedva upirući prstom prema Ivanu, ali Nada to ne vidi. Tako je propustila konačno se susresti s ključnom karikom, koja bi ih uputila na to gdje se nalazi mali Mak.
Petar i Roko naprave svojim roditeljima večeru iskupljenja kod Jelene. Nezgoda koja se Petru desi tijekom večere potakne kod Karmele, ali i kod Ivana, mučna sjećanja na tragičan događaj iz prošlosti.

error: Zabranjeno kopiranje!!