Home / Turske serije / Elif / Elif epizoda 200

Elif epizoda 200

Arzu je iznenadjena kada vidi Erkuta i oca skupa. Pita ih sta rade zajedno i sta ce Erkut s njim. Arzu pita Erkuta sto ju je izdao. Nedzdetu kaze Arzu da je ona njegova kcerka a ne Erkut njegov sin. Kenan kaze Melek da se cuvaju Nedzdeta. Nakon sto Arzu spomene Elif Kenanovu kcerku Nedzdet je postao opasan. Melek se pita gdje je Kenan i zasto se ne javlja. Nedzdet sada ima opasnu zelju da se suoci s Kenanom. Melihov otac dolazi u policiju i prijavljuje da nema Meliha. Tugce i Elif se igraju.

Erkut sve isprica Nedzdetu kako je Arzu pokusala ubiti Elif i kako Kenan ne zna da je Elif njegova kcerka. Kenan se dosao suociti sa Nedzdetom, kaze mu kako je on poslao kobru, kako je on taj koji je ubio Melekine roditelje, kako je on ubio Rasima, kako je on sve. Nedzder na kraju prizna Kenanu da jeste on sve to napravio. Nedzdet se samo smjeska kada ga Kenan upita zasto je sve to uradio i sta to ima na parcetu tog zemljista.

Kenan odlazi. Vejsel i Murat su od kancelarije napravili sobe i stan. Tulaj je sve to sredila pravo i iznenadila Murata i Vejsela kada su dosli. Arzu je pocela dobivati batine. Kenan odlazi majci i kaze da je Rasim radio za Nedzdeta te da je Nedzdet ubio Melekine roditelje. Alije se iznenadila. Melihov otac i Melek su dobili dojavu da su nasli necije tijelo te da dodju vidjeti je li to Melih. Kenan saznaje nesto sto ce ga sokirati..

error: Zabranjeno kopiranje!!