Home / Turske serije / Elif / Elif epizoda 213

Elif epizoda 213

Kada je Gonzda dosla i zatekla Kiraz kako je uplasena, pomislila je odmah da je nasla pistolj ali zapravo je nasla misa koji je tako uplasio. Gondza kaze Kiraz da izadje i da ce ona rijesiti misa kako bi nasla pistolj.Gonzda je nasla pistolj. Vejselu ne ide kartanje. Gondza se prisjeca trena kada ju je Arzu napala i pitala ko je ona da uzima njene stvari a sad Gondza kaze da je njen zivot sad u njenim rukama te da je sad ona gazdarica.Gondza uzima pistolj i odlazi u bastu te ga zakopaje.

Vejsel je dosao i razbio prozore od Melkine radnje te uzeo sve pare iz kase. Melek je ocajna. Vejsel je sretan jer je sad pun para. Melek se prisjeca Vejsela i sumnja na njega na tren ali ipak misli da nije on u mogucnosti da to uradi. Gondza odlazi u posjetu Arzu i ona je pita sto je dosla i sta pokusava a Gondza joj pokaze pistolj i kaze joj da joj spasava zivot. Arzu je ocajna nakon Gondzine posjete. Arzu odmah zove oca i kaze mu da je Gondza dolazila kod nje i da joj je prijetila.

Nedzdet nazove Gondzu i pita je gdje je a ona kaze da je nasla pistolj. Nedzdet je poceo sumnjatina Gondzu. I Murat je sumnjao u Vejsela da je on pokrao Melek te odmah odlaze Melih i Melek kod njega te mu Melih prijeti. Gondza donosi Nedzdetu pistolj. Zejneb nazove oca i kaze mu da bi voljela da joj dodju on i Tulaj da je pomalo pocela osjecati noge. Nedzdet uhvati Gondzu za vrat i kaze da se pazi i boji njega od sad i da nikad ne uradi vise nesto poput toga sto je danas uradila. Arzuin otac spasava Arzu iz zatvora. Ona izlazi iz zatvora i dolazi pravo kuci..

error: Zabranjeno kopiranje!!