Home / Turske serije / Elif / Elif epizoda 218

Elif epizoda 218

Kenan je uletio u skladiste koje gori. Radnici su uplaseni da se nesto ne desi Kenanu. Kenan spasava sina od covjeka koji je bio njgeov radnik. Kenan pomaze da se ugasi pozar koji se siri. Nedzdet je ljut na Arzu i ako ona njega moli da je ostavi u njegovoj kuci on ne zeli. Istjera je iz kuce odmah. Obzirom da je Arzu naljutila Nedzdeta sto ga nije poslusala i sto zeli u njegovoj kuci zivjeti on je vuce za kosu i dovede je u jednu odsoba gdje ima samo krevet i ormar te joj kaze da ce od sada tu biti sama i nece nigdje izlaziti niti ce vidjati kcer i Kenana. Arzu place.

Arzu ipak odlucuje uzima kofer i izlazi iz kuce i odlazi. Kenan Meliha zovne i isprica mu sve sta se desilo, a Melih mu kaze sto ga nije zvao. Arzu se vratila kuci kod Kenana. Erkut kaze Nedzdetu da je zapalljeno skladste te da je i Arzu ponovo otisla od kuce. Arzu je pobijesnila jerpropada. Kiraz odlazi kod Arzu da joj odnese dorucak ali ona j eistjera vicuci na nju. Arzu istjera i Gondzu. Arzu cuje Alije kako prica sa Melek te pomisli da ona zna da je Elif Kenanova i Melekina kcer.

Arzu pita Giondzu sto joj nije rekla za to ali Gondza joj kaze da za to ne zna. Kenan saznaje da je Nedzdet dao da se zapali skladiste te odlazi sa pistoljem njemu. Uperi pistolj u Nedzdeta ali u tom trenu dolazi Erkut koji upuca Kenana u ruku….Arzu u neznanju da Alije ne zna da je Elif njena unuka kaze Alije da nikad nece dozvoliti da njena unuka Elif naslijedi tu kucu i ujde u tu kucu kao njena unuka.

error: Zabranjeno kopiranje!!