Home / Turske serije / Elif / Elif epizoda 219

Elif epizoda 219

Arzu u neznanju da Alije ne zna da je Elif njena unuka kaze Alije da nikad nece dozvoliti da njena unuka Elif naslijedi tu kucu i ujde u tu kucu kao njena unuka. Alije je izbezumljena. Arzu kada shvati da Alije nije znala ostaje bez rijeci sto je izletila takvu istinu. Nedzdet se zahvalii Erkutu jer mu je spasio zivot. Melih dolazi do Kenana i vidi Erkuta.

Alije se sjeti kakoje zato Ajse dovela Elif, njenu unuku u njenu kucu. Arzu kaze Alije da laze da nije znala. Arzu odlazi do Alije i kaze da je to samo njena pretpostavka da mozda nije to istina. Alije je i ne slusa jer je sad shvatila sve te se prisjeca svih desavanja kada joj nije bilo nista jasno. Arzu place jer je sad sve pogotvo upropastila. Melih vozi Kenana u bolnicu. Tulaj napusta Vejsela. Alijeljubi Elif nakon sto je dosla iz skole. Kiraz nista nije jasno. Melekse brine za Elif sad. Alije sazna da je Kenan upucan.

Arzu sjedi sa Tugce i prica joj kako ona vise nije niko, kako nema nista te place. Tugce je tuzna i odlazi iz sobe. Alije sad hrani Elif. Alije klanjai zahvaljuje se Bogu sto je pronasla Elif.Arzu nazove oca i kaze mu da je sve upropastila. Alije odlazi sa Elif u park a Tugce posalje u skolu. Arzu je uzela tri bocice tableta i otrovala se. Alije odlazi kod Melek sa Elif. Alije kaze da joj je dovela kcer.

error: Zabranjeno kopiranje!!