Home / Turske serije / Elif / Elif epizoda 351

Elif epizoda 351

Asuman je prosla lose. Sedrata odmah Dzemal nazove cim zakljuca Asuman kako bi dosao da mu da svoju kcerku. Asuman je ocajna zbog toga sto je to zadesilo. Indzi i Elif pokusaju da otvore vrata Asuman ali bezuspjesno. Gondza i Serdar se nalaze i Serdar odlucuje da pomogne Gondzi kada mu je ona sve ispricala sta se desilo.

Gondza mu se zahvaljuje za sve sto joj pomaze. Zejneb je neutjesna zbog bebe a Selim i ostali je pokusavaju utjesiti. Asuman je zakljucana a Sedat se obraduje kada mu Dzemal ode i kaze da sad sve spreme za vjencanje. Melek jos uvijek ne zna da je Zejneb izgubila bebu. Dzemal dolazi kuci i kaze Asuman da ce se udati i da se sprema. Asuman ne zeli da se uda ali je primorana. Nedzdet saznaje da otac zeli udati Asuman.

Gondza smislja planove kako ce pobjeci i treba joj novac za to i Serdar ce joj pomoci. Asuman se sprema i oblaci vjencanicu jer je dosao dan njena vjencanja. Ebru kaze Asuman da je Sedat voli i da je mozda i najbolje da se uda ali trazi od Ebru da joj pomogne da pobjegne..

Nedzdet skonta da Gondza nesto smjera te joj kaze da odlazi i da se nece vratiti do veceras. Gondza trazi novac kod Nedzdeta u uredu ali ne zna sifru. Gondza na kraju uspije uzeti sav novac iz sefa i bjezi sa Serdarom a Nedzdet je otisao na vjencanje kod Asuman i Sedata te sprecava da se Asuman uda za Sedata..

error: Zabranjeno kopiranje!!