Home / Turske serije / Fatalna ljubav / Fatalna ljubav 273 epizoda

Fatalna ljubav 273 epizoda

Selim govori Seher: Ako želiš da Jusuf bude dobro, doći ćeš kod mene. Ali ne odmah. Prvo će ti nedostajati. Naučit ćete kako je to kad vam neko nedostaje. Možda ćeš tada shvatiti kroz šta si me provela. Čekat ćeš da budeš s njim, kao što sam ja čekao da budem s tobom.

Seher mu kaze da je poludio, da ce ga Jaman ubiti kada ga nađe. Bora dolazi kod Adalet i kaze joj da joj Neslihan vjerena za njega a ne za Firata i da joj laže cijelo vrijeme. Bora: Neslihanina drugarica te je ovako lagala jer zna da me ne voliš.

I Neslihan je morala da nastavi ovu laž jer te se plašila. Ovo je istina. Neslihan je moja verenica. Volimo se, gospođice Adalet i želimo da se venčamo. Adalet: Znam jako dobro namjere snobova poput tebe. Sada se gubi odavde. Ne dolazi ponovo na ova vrata!

Seher javlja Jamanu da je Selim oteo Jusufa i isprica mu sta joj je ponudio da bi Jusufa ostavio zivog.Jaman joj obecava da ce zažaliti Selim sto je doveo u tu situaciju te da ce sve okrenuti naopačke ali da ce dovesti Jusufa zivog i zdravog.

error: Zabranjeno kopiranje!!