Home / Turske serije / Gunešine ćerke / Gunešine kcerke epizoda 1

Gunešine kcerke epizoda 1

Gunesine kcerke su dosle iz Izmira u Istanbul da zive sa majkom jer ih je otac kada su bile male napustio. Haluk upoznjae Gunes i zaljubi se u nju te odlucuje da je dovede u svoju kucu sto njegovu sestru bas i ne impresionira., Gunes zove Nazli ali je ne moze dobiti.

Haluk insistira na tome da one ostanu u njegovoj kuci sad kad su dosle napokon u Istanbul te da ostanu i na rodjendanu njegove sestre, ali Gunes moli da ne ostaju vec da odsjednu u hotelu jer je tako bolje za sve, posto se bas i nije dopala njegovoj sestri.

Ali dovodi Peri i njenu sestru Selin na festu ali ih on ignorise iako mu Gunesina kcerka Selin govori da su one Gunesine kcerke. Peri se upozna sa Dzanom a druga Gunesina kcerka Selin sa Emreom gdje ocito se rodi ljubav. Haluk je otac Alijev i on je zaprosio Gunes.

Sevilaj je jako ljubomorna na Gunes. Tugce je jako ljubomorna na Gunesinu kcer te odlucuje da joj napravi smicalicu na zabavi. Savas je pokupio Nazli na motor i dovezao je na festu. Nazli je treca Gunesina kcerka koja nije za vjencanje njene majke i Haluka.

Nazli staje na liticu kako bi se bacila jer se njena majka zeli udati. Nazli spasava Savas koji je skocio u bazen za njom. Na kraju Haluk zaprosi Gunes po drugi put u avionu i to organizuje Nazli koja je bila protiv tog braka ali na kraju Gunes pristane.

error: Zabranjeno kopiranje!!