Home / Turske serije / Gunešine ćerke / Gunešine kcerke epizoda 15

Gunešine kcerke epizoda 15

Nazli se napokon sastaje sa svojim ocem. Nakon sto ga vidi na tren biva tako sretna ali ubrzo nakon toga pocinje trcati, otac joj govori da stane ali ona i dalje trci, on za njom. Nazli napokon pronalazi Zafera. Nazli je spremna da uprkos svemu, oprosti svom ocu.

Želi da sasluša priču i od njega. Međutim, očekuje je veliko razočarenje. Ratobornost ove mlade djevojke uvalit će je u veliku nevolju. Već duže vremena nema nikakvih vijesti o Nazli, a Savaš je posljednja osoba koju je zvala. Savaš osjeća grižu savjesti što se nije javio kada ga je Nazli pozvala.

Nakon što je vidjela Zafera, Selin se osjeća loše, i pored nje je samo Ali. Selin i Ali odaju jedno drugome svoje najveće tajne. Bol ih zbližava. Guneš saznaje da su Indži i Sevilaj razotkrile njenu prošlost. To je za Guneš posljednja kap koja je prelila čašu. Kada Haluk sazna da su Indži i Sevilaj zajedno učestvovale u tome, izbacuje Indži iz kuće.

Ahmet će se prvi put suprotstaviti bratovoj odluci. Ali i Selin se svadjaju ona mu kaze da bez obzira kakav je, on je njen otac a Ali joj priznaje da je sve to napravio njegov otac. Selen ostaje bez rijeci. Nazli zove Savasa dok je on pored druge i ne javlja joj se i nakon toga Nazli trceci od oca oklizne se i pada niz provaliju i udari glavom o kamen.

Ali i Selin se zagrle na kraju. Selin sjedi u autu i gleda u oca govoreci kako joj majka nedostaje i kaze kako ga ne zeli gledati te dodaje gas i krece autom na oca, Ali sve to prati i trci za autom. Da li ce Selin ubiti svog oca.??

error: Zabranjeno kopiranje!!