Home / Turske serije / Gunešine ćerke / Gunešine kcerke epizoda 17

Gunešine kcerke epizoda 17

Ali i Selen pricaju kako su se jedno u drugo zaljubili, kako su jedno o drugome imali lose misljenje ali poslije je sve bilo drugacije. Selin i Ali jedno drugome priznaju sta su mislili i kako su se zaljubili. Koga je ubio Haluk? Zasto ce Gunes osamariti Nazli?

Guneš i Rane će se šokirati kada u šumi pronađu Ahmeta i Haluka. Ahmet je ranjen. Rana je šokirana jer se desilo ono čega se ona godinama plašila. Nazli je odlučila da kaže svojoj majci da se viđa sa Zaferom i da mu Haluk prijeti. Guneš razmišlja o tome da li je Haluk ubica, a onda će je Nazlin nastup iznenaditi.

Guneš govori Nazli da se ne viđa sa svojim ocem, međutim, mlada djevojka je donijela svoju odluku. Umiješat će se i Selin koja zna kakav je čovjek njihov otac. Nazli pravi plan da pokaže Halukovo pravo lice. Taj plan će prouzrokovati da Nazli bude upletena u još jednu Halukovu tajnu.

Prije nego što su Selin i Ali odlučili šta će sa svojom vezom, Emre je odgledao snimak. Suočava se sa Alijem. Ali kaže da Selin nema veze sa tim, pokušava da je zaštiti. Emre je poludio od bijesa i riješio je da snimak pokaže Haluku. Peri prati Nazli i uviđa da je čovjek koji je mjesecima pokušavao da razgovara sa njom zapravo njen otac.

Kada Guneš sazna da se Peri uputila na sastanak sa svojim ocem, poludjet će. Guneš je rijesila na sve kako bi držala djevojke dalje od Zafera, pa čak i da žrtvuje sebe.

error: Zabranjeno kopiranje!!