Home / Turske serije / Gunešine ćerke / Gunešine kcerke epizoda 18

Gunešine kcerke epizoda 18

Gunes odvodi policija. Gunes prica Haluku kako je htjela samo da uzme svoje kcerke ali da je nezeljeno ubila Zafera. Haluk je ocajan kada cuje sta mu Gunes prica. Gunes sva u suzama odlazi sa policijom i lisicama na rukama. Guneš je izbola Zafera kad ju je ovaj napao. Nazli prati Haluka i svjedočit će jednom događaju.

Haluk je spreman na sve kako bi spasio Guneš iz zatvora. Jedino što Zafer traži da bi svjedočio u Gunešinu korist je da mu daju starateljstvo nad njegovim kćerkama. Nazli je ljuta na svoju majku. Savaš primjećuje da se iza toga krije griža savjesti i natjerat će mladu djevojku da se suoči sa tim.

Ali je svjestan da je Selin slomljena i trudi se da je zaštiti. Da bi je udaljio od kuće vodi je u kuću njegove majke. Selin će ostati tamo uveče i ujutru biti svjedok razgovora Sevilaj i Zafera. Nazli krivi i proklinje Haluka goovreci mu da je on za sve kriv, sto odvode njenu majku i sto je to ucinila. Selin trazi utjehu na Alijevom ramenu dok Nazli trazi utjehu u Savasevom zagrljaju.

Haluk obecava djevojkama da ce im dovesti njihovu majku. Ahmet govori kakop sada trebaju da misle na Gunesine kcerke. Zafer nije umro. Nazli odlazi do Zafera u posjetu i Selen je vidi kod njega te joj kaze da je zbog njega snasla ih velika nevolja te da im je majka u zatvoru zbog njega a da je ona opet dosla da ga tjesi.

Sad je pitanje da li ce Gunes biti izbavljena iz zatvora. Haluk nudi Zaferu novac ali Zafer mu kaze da ne zeli novac vec starateljstvo nad kcerkama. Nazli je napisala na zidu “Oprosti mi mama” te je doziva. Savas kaze majci kako voli Nazli. Selen pita majku sta joj je taj covjek uradio prije mnogo godina.

Savasa majka pita sta ce biti ako Haluk sazna da voli Nazli. Selen kaze Aliju da nije spremna da ostane sama. Nazli grli Savasa i placu oboje skupa. …

error: Zabranjeno kopiranje!!