Home / Turske serije / Gunešine ćerke / Gunešine kcerke epizoda 2

Gunešine kcerke epizoda 2

Gunes pristaje na brak sa Halukom i svi su sretni. Nazli će čuti jedan Halukov telefonski poziv. Posumnjat će na njega i odlučit će da ga prati. I ako Savaš nije obaviješten ni o čemu, Nazli će ga upetljati u te događaje. Mert krivi Savaša za Melisin nestanak i riješen je da mu zagorča život.

Mert međutim ne zna da će u zamku za Savaša uvući i Nazli. Ali upozorava Selin da se drži dalje od njegovih prijatelja, ali ona neće obratiti pažnju na njegove riječi. Tugče će i poslije svega što se desilo na rođendanu opet vidjeti Selin pored Emrea, i smatrat će je svojim neprijateljem.

Međutim, Selin će joj uzvratiti sve udarce i prvo će postaviti Tugče na mjesto koje zaslužuje. Poslije će udariti Alija tamo gdje ga najviše boli. Rana i Sevilaj su se ujedinile protiv Guneš. Sevilaj će ispričati Guneš neke stvari o Haluku koje će je zbuniti.

Za Guneš će biti teže da se navikne na Istanbul nego što je mislila. Nazli će pratiti Haluka do njegove jahte. Kakvo iznenađenje očekuje Guneš i Nazli na jahti?

error: Zabranjeno kopiranje!!