Home / Turske serije / Gunešine ćerke / Gunešine kcerke epizoda 3

Gunešine kcerke epizoda 3

Selin okrivljuju sto je Ali u takvom stanju. Vijest da je Ali doživio napad bijesa zbog Selin past će na porodicu kao bomba. Rana ne propušta priliku da kaže Haluku da će biti i većih problema, ako ove dvije porodice nastave da žive zajedno. Međutim, Haluk i Guneš su već u braku.

I ako je Rana to saznala, ona i dalje nema namjere da odustane. Guneš će biti razočarana onim što je Selin rekla Aliju. Haluk i Guneš se dogovaraju da razgovaraju sa Selin i Alijem. Selin se izvinjava Aliju, a on želi da ostavi za sobom to što su preživjeli. Pred Guneš i Halukom izgleda kao da je problem riješen, ali istina je drugačija.

Nazli osjeća grižu savjesti zbog onoga što je priredila svojoj majci i rješava da se promijeni. Nazli će uz Perinu pomoć pokušati da bude društvena i da se uklopi. Nazli je riješena da u svoje uklapanje uvuče i Savaša, te ga poziva na Alijevu žurku. Nazli će na zabavu nositi ogrlicu koju je Haluk poklonio Guneš.

Međutim, Nazli ne zna da je ta ogrlica pripadala Melisi. Halukova sestra ne zna da su se Haluk i Gunes vjencali te je ucjenjuje zbog Alijevog stanja ali nakon sto Gunes kaze da ce se razvesti i otici u Izmir, onda Halukova sestra zastane zatecena i pita da li su se to vjecali a Haluk joj kaze kako je Gunes njegova vjencana zena.

Halukova sestra trazi od Selin da se izvine Aliju i da ne bude vise razlog takvim desavanjima. Ali trazi od Selin da se rukuju i zaborave na sve te da pocnu ispocetka svoje prijateljstvo, ali Selin povjeruje u njegove rijeci i pruzi mu ruku nakon cega joj on kaze da li je tako naivna te joj kaze kako ce pozaliti sto je pristala da dodje sa majkom u Istanbul.

error: Zabranjeno kopiranje!!