Home / Turske serije / Gunešine ćerke / Gunešine kcerke epizoda 4

Gunešine kcerke epizoda 4

Savas govori Nazli da je on ubio Melisu, nakon sto to Nazli cuje sokira se. Ali govori Tugce kako je njegov otac natjerao Gunes na predbracni ugovor i ako je njoj vazan novac da ce se brzo vratiti u selo.

Poslije potipisivanja predbračnog ugovora, Gunešin odnos sa Halukom će zahladiti. Kad djevojke saznaju za to, nastat će pometnja u porodici Mertoglu.

Savaš odnosi ogrlicu kod Haluka i suočava se sa njim. Ono što će Haluk ispričati Savašu duboko će ga potresti. Za Savaša sada postoji samo jedan izlaz.

Ali Nazli ne namjerava da ostavi Savaša na miru. Ali je ljubomoran zbog Selin i Emreao, ali ne želi da prizna to sebi. Hoće li Alijeva želja da povrijedi Selin uspjeti da otupi njegova osjećanja prema njoj? Sa druge strane Sevilaj želi da povrijedi Gunešine kćeri.

Hoće li uspjeti da se opravda kod Haluka za to? Ali ponovo dolazi u sukob sa ocem te ga ucjenjuje da ce sve reci i ispricati ukoliko ga ne poslusa.

Nazli odlazi do Haluka i pita ga zasto to cini njihovoj majci, zasto je takav, da li misli da je njenoj majci bitan novac, ali je sprecava majka da dalje govori.

Alija ugleda Selin dok se presvlaci i ona ostaje bez rijeci nakon sto vidi njegova ledja. Nazli se zaljubila.

Haluka ce snaci nesto lose. Ali ne zna sta ga ceka u narednim satima. Nazli place zbog Savasa. Ali gleda Selin i Emrea dok sjede i uzivaju na bazenu a Tugce ga savjetuje sta da radi.

Tugce govori Aliju da moze sve i svakoga prevariti ali ne i nju, te mu kaze da zna da ga Selin impresionira.

error: Zabranjeno kopiranje!!