Home / Turske serije / Gunešine ćerke / Gunešine kcerke epizoda 5

Gunešine kcerke epizoda 5

Dok Savas spava, Nazli cita jedno pismo. Vijest da je Sevilaj napadnuta, pada na porodicu kao bomba. Sevilaj je ubijeđena da je Haluk to uradio. Guneš po prvi put počinje da sumnja u Haluka. Selin ne ostavlja Alija u njegovim najtežim trenutcima. On pokušava da pobjegne od nje, ali nije tako lahko pobjeći od osjećanja, kao što je mislio da će biti.

Nazli čita Savaševo pismo za Melisu i shvata da njegovo pismo krije poruku. Savašu je potrebna Džanova i Gunešina pomoć, da bi saznao ko je Melisa. Upadaju na Halukov računar. Nazli i Savaš će pronaći neko iznenađenje na Halukovom računaru. Ali uzima Selin za vrat i kaze joj da nista nije vidjela i da nikome nista ne smije reci na sta ona naravno mora da pristane.

Selin pita ALija sta mu je bilo sa ledja i ko mu je to uradio. Ali joj kaze da je dobio batine od osobe kojoj se ne moze suprostaviti. Nazli nesto sumnja i pocinje to i istrazivati. Nakon sto se Savas probudi uzima pismo koje je citala Nazli i odlazi dok ga ona pokusava pitati gdje ce, on samo lupi vratima od stana i odlazi.

Nakon sto se Savas vrati, Nazli uzima sliku koja je u postavljena na stol i baca je kako bi vidjela sta se krije iza nje te pronalazi cd. Ali je saznao istinu koja ga je jako naljutila vezanu za njegovog oca i njegovu majku te odlazi do oca i udarajuci ga pita sta je to uradio i zasto.

Ali govori Gunes da je njegov otac prebio njegovu majku. Haluk govori da nece odustati od ljubavi. Koga ce Ali poljubiti??? Ali poljubi Selin govoreci joj da li zeli da zna koji on problem ima sa njom. Gunes pita Haluka d ajoj kaze istinu i on joj kaze kako nije povrijedio Sevilaj te da ga njegov sin mrzi.

Gunes kaze Haluku da mu zeli vjerovati ali da ju je slagao. Ali ne moze da vjeruje u rijeci koje mu Selin govori kako ga je samo procitala i kako ga poznaje.

error: Zabranjeno kopiranje!!