Home / Turske serije / Gunešine ćerke / Gunešine kcerke epizoda 8

Gunešine kcerke epizoda 8

Haluk je okupio sve na jedno mjesto, djevojke, sina, Gunes, i pita gdje je Savas kako bi mogao poceti sa pricom ali mu kazu da on nece prisustvovati.

Haluk nakon toga govori djevojkama da idu na sprat i da razgovara sa Gunes ali Gunes kaze posto je Ali tu onda mogu i djevojke prisustvovati razgovoru,.

Ali se okrece ocu i kaze da je on sve organizovao i da ni za sta djevojke nisu krive te da je poceo otac da placa cijenu svojih grijeha te mu kaze kako on sada bjezi.

Nakon sto se ocu olahko nasmijao Ali odlazi a otac ga zovne te se Ali okrene nakon cega ga otac udari koliko god je imao snage. Svi su iznenadjeni Halukovim udarcem.

U vili Mertoglovih će nastati haos zbog otmice Savaša sa klinike. Haluk će pred svima ošamariti Alija. Njega će to uništiti.

Selin krivi sebe za sve, pokušava da razgovara sa Alijem, ali to neće biti tako lahko kao što ona misli. Ali je sebi pronašao novu drugaricu, Didem.

Jedini način da Savaš ne ode opet na kliniku je da pobjegne iz Istanbula. Iako Nazli to teško pada, ne može mu reći da ne ide.

Nazli ima Selininu podršku da kaže Savašu da je zaljubljena u njega. Međutim, planovi se neće odvijati kako ona želi.

Poslije šamara koji je Haluk udario Aliju, Guneš se udaljava od Haluka, zbunjena je a ovaj put, Haluk nije u stanju da ostane miran, jasno stavlja do znanja Guneš da se prema svom djetetu može ponašati kako želi.

Guneš je u dilemi da li poznaje Haluka ili samo misli da ga poznaje?

error: Zabranjeno kopiranje!!