Home / Turske serije / Gunešine ćerke / Gunešine kcerke epizoda 9

Gunešine kcerke epizoda 9

Dok Haluk govori da se promijenio i kako je proslost ostavio iza sebe, ponovo dolazi u situaciju da nekome udari samar te se u tom trenu pogleda u ogledalo razmisljajuci da li se stvarno promijenio.

Ali s jedne a i Selin s druge strane se prisjecaju poljupca i rijeci kada je Ali rekao Selin da se dalje drzi od njega, da ce joj on tesko pasti i dok je Selin o tom poljupcu mislila, dolazi na cestu i auto se stvori ispred nje.

Sestra govori Haluku da ne moze to uraditi Aliju i Savasu, da ne moze oceve greske na njima ispravljati, onda joj Haluk kaze da nije kao otac ali mu sestra kaze da je sitina, nije kao otac ali je gori od njega.

Ali izaziva Selin i kaze joj kako je slatka te kako je shvatio da je sve uradila zbog njega. Organizacija njihovog izleta je super protekla sve dok nije dosla Tugce sa svojom ekipom.

Selin je shvatila da se Nazli svidja Savas. Poljubili su se…Izvode Savaša iz bolnice. Rana i Ahmet se plaše da Savaš ne uradi nešto sebi, predlažu mladima da provedu vrijeme zajdno, i oni veselo kreću na put ka ljetnjikovcu.

Međutim, iznenadna posjeta Tugče i Didem, okrenut će stvari ka neočekivanom pravcu. Iako Selin želi da se drži dalje od Alija, mora da prihvati situaciju u kojoj su, kako bi zajedno nadgledali Alija.

Guneš je počela sve više da brine zbog Haluka, i ne zna kako da usmjeri svoj život. Da bi donijela odluku, odlazi u Izmir, na mjesto gdje je sve počelo. I tamo će je sačekati iznenađenje.

error: Zabranjeno kopiranje!!