Igra sudbine

Igra sudbine 17 epizoda

Bora otpušta Adu iz kompanije kada Tuğçe otkriva svoju tajnu idealnoj ženi. Odlučna da svoj posao ili Boru ne napusti Tuğçe, Ada pronalazi rješenje tražeći pomoć od Zafera. Adina nova pozicija u kompaniji, koja ima priliku da se vrati na posao zahvaljujući pobjedi, iznenađuje sve.

Bora, čiji bijes prema Adi ne jenjava, odlučuje poslati Tuğçea na dodjelu nagrada. Gledajući zbližavanje Tuğçea i Bore, Ada je odlučna u namjeri da se čvrsto suprotstavi Bori uprkos boli koju je proživjela. S druge strane, hladni rat između Rüzgara i Ade se završava i sporazum se postiže blizu njihovog razvoda. Preplavljena težinom svojih laži, Ada donosi veliku odluku. Odluka koju donese promijenit će ne samo njegov vlastiti život, već i Borin život i odnose zauvijek.

‘Igra bahta’ je priča o Adi, koja ne može pronaći sreću sa svojom prvom ljubavlju i vjeruje da će zauvijek biti nesretna. Ada se zaljubila u Boru, vlasnika kompanije u kojoj je radila, i živjela s uvjerenjem da bi do kraja života bila nesretna ako se ne uda za svoju prvu ljubav. Za Adu ne postoji nemogućnost u snovima i ljubavi. Ada i Bora se vjenčaju. Kraj serije

Back to top button