Home / Turske serije / Istanbulska nevjesta / Istanbulska nevjesta 21 epizoda

Istanbulska nevjesta 21 epizoda

Can koji je iznenadio sve zbog svoga pjevanja, ne posustaje da zadirkuje Faruka koji nakon što poljubi Sureju shvata da je ne želi pustiti. Adem je rekao svoje i miran je. Hoće li ovaj put Can biti ponovna prepreka da se Sureja i Faruk pomire, i sta ce Esma uciniti kada cuje od Faruka da se ne zeli razvesti od zene koju voli? Hoće li Faruk saznati istinu koja bi odmah sve riješila? Farukov sin saznaje da mu je Faruk pravi otac, Begum je drago sto je rekla sinu istinu.

Sureja i Faruk trebaju da odlaze na saslusanje za razvod. Sureji trci maleni i kaze da mu je otac Faruk. Sureji je tesko, ona dozivljava saobracajnu nesrecu.Sureja i Faruk ozbiljni u svojoj namjeri da se razvedu, svako od njih ostaje sam sa svojim problemima. Sureja pokušava da započne novi život u Istanbulu i da se suoči sa izborom prihvatanja Džanove ponude. Begum je veoma zabrinuta zbog Emirove reakcije na činjenicu da je Faruk njegov otac.Sureja prizna sudiji da se ne zeli razvesti sto Faruka ucini najsretnijim covjekom na svijetu.

Sureja priznaje Faruku da ne moze disati bez njega, da je on njeno sve. Jeste ljuta i nikada mu nece oprostiti, ali ga ne moze pustiti od sebe te da je samo on u njenom srcu. Njih dvoje se zagrle.

error: Zabranjeno kopiranje!!