Home / Turske serije / Istanbulska nevjesta / Istanbulska nevjesta 23 epizoda

Istanbulska nevjesta 23 epizoda

Ovaj put Faruk ne zeli nista prepustiti vremenu, već sada želi da svaki trenutak provede sa Surejom i da nadoknade propuštene dane i sate.Esmini sinovi se plaše i paniće zbog kardinalnih promjena u njenom ponašanju. U međuvremenu, datum ekshumacije se približava Zahvaljujući Garipovoj ideji, Adem se sprema se temeljno protrese Boranove. Dilara je primorana da razmisli o onome što vidi u njenom braku. Esmin plan počinje da djeluje, što će dovesti do potpuno neočekivanih posljedica po Sureju.

Faruk će sve učiniti kako bi pridobio Emirovo povjerenje. Emir iako se ne smatra spremnim da Faruka zovne ocem, dolazi dan kada će mu srce reći suprotno. Faruk se zahvaljuje Sureji što je Emiru otvorila oči i dala mu do znanja za neke stvari. Begum ludi od pomisli da je ponovo izgubila čovjeka kojeg voli. Esma ne posustaje od svojih podlih misli. Kada Esma i Begum ugledaju Sureju i Faruka zagrljene, ne mogu a da ne pokazu podlost u svojim pogledima. Esma bez obzira na sigurnost da se Sureja i Faruk zaista vole i da im niko nista ne moze, ona opet uspijeva uliti suze u Surejine oči.

Sureji kaze kako ce doci dan da ce je Faruk izbaciti i da ce shvatiti kakva je losa osoba, te joj zalupi vrata pred nosom. Nista od toga ne moze sprijeciti da Sureja i Faruk uzivaju u svojoj sreći.Esmine odluke donijete u novoj fazi zivota iznenadit ce sve oko nje.U konaku se osjeca velika napetost. Stvari koje je Emir izrekao tokom vecere pobudit ce raznovrsne osjecaje kod Faruka.Garip je vrlo iznenadjen odlukama koje je Esma donijela u svom novom zivotu.

error: Zabranjeno kopiranje!!