Home / Turske serije / Iznajmljena ljubav / Iznajmljena ljubav epizoda 7

Iznajmljena ljubav epizoda 7

Defne sanja kako je Omer trazi i govori joj da moraju razgovarati i nakon sto sjednu on joj kaze kako misli da nije u redu da se pod krovom firme odvijaju neke ljubavne veze te da to nije nikako u redu nakon cega joj kaze da je to samo njegovo misljenje. Nakon toga se ona probudi sva preplasena.

Jasemin ponovo pocinje sa svojim mastarijama. Sta ce Defne uciniti nakon svog teskog sna???Defne je, kao i uvijek, otišla Omerovoj kući, kako bi mu pripremila doručak.

Međutim, čim stigne, vidjet će da je Omer bolestan. Odmah ga stavlja pod svoju njegu. Čorba, led za spuštanje temperature, saosjećajni dodiri, pogledi puni ljubavi…

Omer dugo vremena nije osjetio nečiju pažnju i ljubav u tolikoj količini. I opet neće moći da izdrži Defnino prisustvo. Omer i dalje misli da mu je Jasemin kupila knjigu za rođendan.

Ona pokušava da izvuče korist iz toga. Jasemin misli da više nema prepreka da ulovi Omera. Međutim, njeni planovi će biti pokvareni na neočekivani način.

Neriman, naravno, ne sjedi skrštenih ruku. Riješila je da ovaj put primijeni suprotnu taktiku. Na proslavi godišnjice braka, Nermina će svojom slatkorječivošću zbuniti Omera i natjerati ga da obrati pažnju na Defne.

error: Zabranjeno kopiranje!!