Home / Biografije / Jessica May – Biografija

Jessica May – Biografija

Jessica May rođena je 5. decembra 1993. u Paranacityu u Brazilu. Visoka je 175 cm, ima neodoljive zelene oči i lice koje je osvojilo svijet mode i modne piste prvenstveno u Turskoj. Odrasla je na farmi njenog oca, gdje se upoznala sa svim čarima seoskog života. Nije joj zbog toga teško palo igrati ulogu u ruralnom ambijentu.

Iako je rodni joj Brazil sasvim drugi svijet od Turske, ona se sjajno snašla u ovoj velikoj euro-azijskoj državi. Stalno istražuje nove krajeve i sklapa prijateljstva. Ljubav još uvijek nije pronašla ili ju vješto krije od medija. Došla je odraditi angažman modela i ostala učiti turski jezik.

Jessica May
Uskoro su se producenti počeli zanimati za nju i tako je nastala prva uloga. Među tinejdžericama u Turskoj je jako popularna, a najviše od svega voli životinje. “Jako žalim pse koji nemaju dom i lutaju hladnim ulicama. Moj je najveći san za sve njih izgraditi životinjsku farmu i spasiti ih od teškog života,“ izjavila je nedavno Jessica.

Jessica May ponovo tu i tamo odradi poneku reviju, ali se nakon uspješnog debija u „Novoj nevjesti“ odlučila ozbiljnije posvetiti glumi. Uloga Belle joj je donijela popularnost, ali i zainteresiranost tvoraca sapunica. Svi se slažu kako je ulogu odigrala sjajno za amaterku, a tome mogu posvjedočiti i gledatelji.

error: Zabranjeno kopiranje!!