Home / Najava serija / Libanska serija Čelo uskoro na TV Pink BH

Libanska serija Čelo uskoro na TV Pink BH

Yasmine (Nadine Nassib Njeim) je fatalna čelistica, a njen suprug Adam (Youssef el Khal) zgodni pijanista!      Sve epizode serije

Njihova životna želja bila je osnovati muzičku dvoranu. Nakon što im banka odobri kredit i svoj san pretvore u stvarnost Yasmine i Adam će doživjeti ono što će poljuljati njihov brak, ljubav-život.        Epizode serije

Njihov ostvareni san će se ubrzo pretvoriti u pepeo nakon slučajnog požara koji izaziva upravo Yasmine.
Celo
Poslovno carstvo propada, no pojavljuje se milijarder Teymour Taj el Din (Taim Hassan) sa nemoralnom ponudom koja glasi: Milion dolara u zamjenu za dvadeset četiri sata sa Yasmine.

Da li će Adam izgubiti Yasmine, da li je ovo poraz ljubavi i početak agonije? Počinje moralna debata puna požude, intrige, patnje.

Kako će se Yasmin i Adam boriti za svoju ljubav?

Ulogu fatalne Yasmine tumači libanska glumica Nadine Nassib. Lijepa crnka je bivša libanska misica koja je izabrana za Miss World Libanon 2007. godine, a naredne godine je također dobila krunu i svoju državu predstavljala i na izboru za Miss Universe. Prelijepa Arapkinja se nakon izbora za miss počela baviti glumom, a do sada je imala brojne uloge u poznatim filmovima i serijama. Nadine važi za jednu od najljepših žena arapskog svijeta, a njeni fanovi su je proglasili crnookom kraljicom Bliskog istoka.

Youssef El Khal u seriji „Čelo“ tumači ulogu Yasminenog supruga Adama. Ovaj libanski glumac, pjevač i TV voditelj se takođe bavio modelingom, a glumačku karijeru započinje 2000. godine u istaknutim libanskim serijama i filmovima.

Milijardera Teymoura Taj el Din igra jedan od najpoznatijih arapskih glumaca Sirijac, Taim Hassan. Hassan je poznat po svojim dramatičnim ulogama u arapskom svijetu. Nekoliko puta je odlikovan priznanjima za najboljeg glumca svoje generacije.

Ne propustite sjajnu ljubavnu priču i seriju sa Bliskog istoka – “Čelo”, koja će uskoro početi sa emitovanjem na TV Pink BH!

error: Zabranjeno kopiranje!!