Home / Turske serije / Obecanje / Obećanje epizoda 20

Obećanje epizoda 20

Javuz se iznenadi kada njegovi ljudi nazovu Bahar “snahom”. Bahar se smjeska jer njoj i odgovara tako nesto. Colak se sa osmijehom nalazi sa Javuzom i ekipom. Javuz uzima rezultate u ruke i odlaze skupa u lift. Bahar odlazi na posao kako bi sto prije zavrsila i otisla na dogovoreni sastanak sa Javuzom.Batal upada u Javuzovu akciju i pobije dosta neprijatelja ali problem nastaje kada on biva pogodjen sto svima teško pada.
Da li ce Batal umrijeti?Fatmi neko prijeti pistoljem i njoj i bebi.Avdzi, Erdem, Hafiz su prvi kojima prijeti smrt.Javuz je primoran donijeti životnu odluku. Javuz nije svjestan da je Agah pored njega, i da je u opasnosti. Želi odnijeti Obavještajnoj službi sliku foto robota. Ali će teroristi, koji ulaze u bolnicu spasiti Sandžara, promijeniti stvari.

U međuvremenu se Timu u susret pojavljuje Čolak, te ih čeka duga noć. Javuz se sa jedne strane bori za predaju Sandžara i spašavanje civila u bolnici, a sa druge će strane pokušati spriječiti opasnost koju Čolak stvara u restoranu. Kad ne mogne stupiti u kontakt sa Javuzom i Timom, Bahar ide kod Guler. Tamo se sretne sa stranim gostom. Gost, kojem su one pružile pomoć, ima sasvim druge planove za njih. Čolak, koji se želi osvetiti Javuzu za metak koji je dobio u glavu, napravi potez bez da ga čeka. Zbog poziva kojega će Javuz dobiti iz restorana, bit će primoran donijeti životnu odluku.

error: Zabranjeno kopiranje!!