Home / Turske serije / Paramparca / Paramparca epizoda 2

Paramparca epizoda 2

U bolnici se saznaje da Džansu nije biološka kćerka Dilare i Dzihana. Porodica Gurpinar se sokirala ovim saznanjem. Džihan i Dilara pokušavaju riješiti ovaj problem a da se ove informacije ne pojave u javnosti. Ali ništa ništa neće ići onako kako su planirali. Iako Dzihan čini sve da se Dzansu ne osjeća kao uljez u porodici, ona je odlučna da pronađe svoju pravu majku i otpočinje potragu. Gulseren muku muči sa hirovitom zaovom i kćerkom Hazal koja neprekidno nešto izvolijeva. Hazal ipak vuce ka zivotu zabave i tako se uvaljuje u velike probleme iz kojih ce se tesko izvuci.

Dilara se brine sad sta ce se desiti ako pronadju svoju pravu kcerku i da li ce ta njihova prava kcerka utjecati na njen stil zivota jer se boji da im prava kcerka nece biti neka osoba iz niskog drustva zivota i zbog straha da je ne bi ocrnila pred svima ponasa se kao da se nista nije desilo.Svi se ponašaju kao da se ništa nije dogodilo. Džansu je to dozlogrdilo te je odlučila pronaći svoju biološku majku. Njezin brat Ozan odluči joj pomoći te njih dvoje odlaze u bolnicu u kojoj se Džansu rodila. Ondje neprimjetno uđu u arhiv iz kojeg odluče ukrasti karton s imenom i adresom Džansuine biološke majke.

Gulseren je dozlogrdilo biti žrtva napastovanja svoga šefa. Odlučila je dati otkaz, nakon čega se zaposlila kao konobarica u kafiću. Hazal i njezini prijatelji slučajno dođu u kafić u kojem radi Gulseren. Hazal se osjeća posramljeno te odluči posve ignorirati svoju majku. Džansu je saznala gdje Gulseren radi te odlazi u kafić posjetiti je. Dok je čekala ispred kafića, Džansu je opljačkana, a Gulseren je odvodi u bolnicu. Džiha odlazi u bolnicu po Džansu te se on i Gulseren iznova susreću. Gulseren i Džihan ovoga puta su se i službeno upoznali. Dzansu je uporna da pronadje svoju pravu majku i pomoc trazi od svog brata Ozana i tako i pronalazi svoju pravu majku….

error: Zabranjeno kopiranje!!