Home / Turske serije / Paramparca / Paramparca epizoda 20

Paramparca epizoda 20

Svadja nastaje izmedju Dilare i Dzihana koji se svadjaju zbog pozara, Dilara mu kaze da nije morao dovuci za ruku Dzansu.

Dok se Dzansu i Ozkan svadjaju i ona mu kaze da je on postavio pozar, on je ubjedjuje da nije, naizlazi auto i udara Ozkana.

Hazal je ljubomorna na Džansu zbog njenog uspjeha na takmičenju, potajno ulazi u klub u kome se održava proslava i izaziva požar.

Postoji osoba koja ju je vidjela, ali se dvoumi da li da kaže istinu ili ne. Hazal je uspjela da nanese štetu i sebi i drugima.

Rahmi je shvatio da se Džihan neće ohladiti od Gulseren i mijenja taktiku. Ovaj put mu je cilj da odvoji Gulseren od Džihana.

Dok Džihan pokušava da pomogne staroj poznanici upada u zamku koju je postavio gdin Rahmi. Džihan je zaprijetio Dilari da će napustiti firmu, zbog toga će ona morati da otkaže punomoćstvo Alperu.

Alper će htjeti da krene u protiv napad, ali će ga novi adut u rukama gdina Rahmija spriječiti u tome i morat će da odustane od svojih planova. Alper smatra da je njegova supruga odgovorna za sve i izbacuje je iz kuće.

error: Zabranjeno kopiranje!!