Home / Turske serije / Paramparca / Paramparca epizoda 24

Paramparca epizoda 24

Sati prolaze, a jedna veoma teška odluka u Hazalino ime mora biti donešena. Razlika između Dilare i Gulseren u ovom trenutku postaje očiglednija jer su njihove odluke potpuno suprotne.

Dvije majke se ovaj put u potpunosti suprotstavljaju jedna drugoj u odluci koja je važna za život. Džansu će poludjeti zbog toga što su izvrjeđali Gulseren u restoranu i napravit će pravu pometnju.

Povrh svega, novine će objaviti vijest o zabranjenoj ljubavi Džihana i Gulseren. Gulseren više ne može to da podnese i uprkos Džansuinim i Džihanovim pokušajima da je spriječe napustit će kuću.

Džansu je inatlija kao i njena biološka majka, Gulseren, ne želi da odustane bez obzira na to što Gulseren bježi od nje. Hazal koja se vratila od sigurne smrti je previše razmažena što smeta njenim prijateljima koji će se povući iz njenog društva i ona će se u jednom trenutku osjetiti usamljenom.

Povrh svega, Džihan je svjestan da se ona pretvara. Gulseren koja je morala da ode od Džansu, a ne može da kontaktira Hazal pobunit će se što ima dvije kćerke a osjeća se usamljeno.

Rahmi je unajmio ljude da prate Gulseren morat će da prizna nešto Dilari. Razlog zbog koga se Rahmi ponaša nemilosrdno prema Gulseren krije se u njegovoj prošlosti.

Džansu saznaje da je Ozkan podnio tužbu za preuzimanje starateljstva i natjerat će je da joj položi račune.

Džansu će Ozkanu reći da ona nije njegova kćerka, zbog toga će on napraviti plan kako da je opet pridobije na svoju stranu, ali će samo uspjeti da se još više upetlja i napravi problem…

error: Zabranjeno kopiranje!!