Home / Turske serije / Paramparca / Paramparca epizoda 3

Paramparca epizoda 3

Gulseren saznaje da je Dzansu njena prava kcerka i saznaje kako se desila ta greska da su im zamijenili kcerke u bolnici i sad se boji da ne bi izgubila svoju Hazal kcerku. Njen zivot postaje prava katastrofa. Gulserenina šogorica Keriman odluči nazvati njezina supruga koji živi u Njemačkoj i reći mu da je tijekom poroda njegova i Gulserenina kći zamijenjena s drugom djevojčicom. Gulseren ne uspijeva doći do svoga brata, poslije saznaje da je u zatvoru. Gulseran odlazi u Džansuinu školu kako bi je posjetila. Sa sobom je ponijela svoju fotografiju koja je snimljena dok je bila trudna s Džansu. Gulseren je sada strah da ne izgubi ni Hazal, djevojku koju je odhranila i smatrala kcerkom i boji se susreta sa Dzansu.

Dzihan upoznaje Hazal i Hazal je sretna zbog toga ali Dzihan i nije bas odusevljen jer mu je sve to sada novo i cudno. Gulseren je izgubljena ne zna sta da radi. Hazal upoznaje i svoju pravu majku Dilaru i svi izgledaju jako sretni zbog toga, te je Dilara pokusava pridobiti i odvodi je u kupovinu i izlaske. Gulseren je izgubljena u vremenu i prelazeci cestu punu automobila dolazi u veliku opasnost. Dzihan trazi od Dilare razvod braka.Hazal je saznala gdje Džihan radi te odlazi u njegov ured. Hazal Džihanovoj pomoćnici i partneru kaže da je ona Džihanova biološka kći, što njih dvoje u šoku protumače kao da Džihan ima kćer s drugom ženom. Džihanov partner Alper nazvao je svoju ženu Solmaz i obavijestio je o tome što je upravo saznao. Solmaz je to doživjela kao dugo očekivanu priliku da ugrozi Dilarin ugled u visokom društvu.

Keriman odluči nazvati njezina supruga koji živi u Njemačkoj i reći mu da je tijekom poroda njegova i Gulserenina kći zamijenjena s drugom djevojčicom. Gulseren ne uspijeva doći do svoga brata, poslije saznaje da je u zatvoru. Gulseran odlazi u Džansuinu školu kako bi je posjetila. Sa sobom je ponijela svoju fotografiju koja je snimljena dok je bila trudna s Džansu. Dilara je saznala za to i jako se uznemirila. Ljubomora je tjera da posjeti Džansu u školi i tako upozna svoju biološku kćer. Dilara i Hazal odlaze u kupovinu i provedu dan zajedno. Gulseren i Džihan ponovno se nalaze kako bi razgovarali o čitavoj situaciji, a Džihan uvjerava Gulseren da joj ne namjerava uzeti Hazal. Gulseren je jako zabrinuta i misli da će Hazal radije živjeti sa svojom imućnom biološkom porodicom..

error: Zabranjeno kopiranje!!