Home / Turske serije / Paramparca / Paramparca epizoda 32

Paramparca epizoda 32

Dilara govori Gulseren da ne mora vise da glumi jer ona vise nece toleristai to i nece joj preci preko svega. Ove sezone se ekipi serije “Slomljeni” pridružio i Bariš Falaj, u ulozi Haruna.

Njegovo postojanje u priči, uzdrmat će sve. Gulseren i Džihan više neće obraćati pažnju na prepreke za njihovu nemoguću ljubav.

Dešavanja koja su uzdrmala živote svih članova dvije porodice, opet će ih povezati na neočekivani način. Nemir u kući i bomba koja je eksplodirala u garaži najavljuju još veće probleme koje će uslijediti.

Zvuk eksplozije pomiješat će se sa zvukom invalidskih kolica koja padaju u Bosfor. Čim sazna za veliku spletku zbog koje se Ozan nalazi u zatvoru, Džihan će shvatiti da se njegova porodica nalazi u velikoj opasnosti.

Dilara, Dilara želi da Gulseren ode iz vile, a Džihan ne želi da svoju voljenu ženu, Gulseren baci u opasnost. Dilara puni glavu Hazal i kaze joj da Gulseren ne zeli ni nju niti Hazal vec da samo zeli Dilarin zivot, njenog muza, kucu i bogastvo.

Iako se Gulseren pokusava opravdati i dobiti ono sto joj pripada, Dilara joj remeti sav mir i njen spokoj. Hazal kaze Dilari da mrzi Gulseren sto je Dzihan voli.

Sta ce se desiti sa Hazal na kraju? Gulseren kaze Hazal da biti mati znaci patiti. S kim ce se Dilara naci??? Hazal pada u more.

Dzihan govori Gulseren da je najhrabrija zena koju je ikad upoznao jer je spasila Hazal. Gulseren govori Dzihanu da se nije trebala roditi jer od kako je rodjena njena dusa je u komadicima.

Dzihan kaze Gulseren da je mnogo voli, da je voli vise nego sto moze zamisliti a sve to cuje Dilara…

error: Zabranjeno kopiranje!!