Home / Turske serije / Paramparca / Paramparca epizoda 33

Paramparca epizoda 33

Dzihan kaze sinu da bez obzira na sve on je njegov otac i to ce uvijek ostati. Harun smatra odgovornim Džihana i Dilaru za smrt njegove voljene osobe.

Godinama gaji bijes i spreman je za osvetu. Gledajući fotografiju iz mladosti Harun uvijek kaže “Zažalit će što su živi” i počne sa planovima.

Džhan je okupiran dešavanjima u vili i počinje da gubi kontrolu. On je neobaviješten o Harunu. Džihan se osjeća sigurnom jedino pored Gulseren, reći će joj da je spreman na oluju.

Međutim, njihov razgovor će čuti neočekivana osoba. U vili počinje teško razdoblje za sve. Dilara želi da Gulseren od iz vile.

Hazal će iskoristiti taj haos u vili i odigrati svoju veliku igru. Dilari Dzihan kaze da ne moze nikada reci da mu je stalo do nje jer ne zeli lagati.

Dilara kaze da joj od Dzansu niko nije vazniji. S kim to Dzansu zeli da ide zivjeti? Dzansu odlazi kod Ozkana zivjeti. Hazal je u kolicima, da li ce prohodati?

Ozkan pita sta je sa Hazal a Dzansu mu kaze da je pala niz stepenice i ostetila kraljeznicu. Dzansu kaze Gulseren kako je ona samo njih iskoristavala kako bi se priblizila njenom ocu.

Dzansu se svasta nagovori Gulseren i kaze im dok je ona tuzna sto je Hazal hendikepirana zbog nje oni su zauzeti ljubakanjem, te tako Gulseren i Dzihan shvate da ih je vidjela pa da je zato ljuta..

error: Zabranjeno kopiranje!!