Home / Turske serije / Slučajna ljubav / Slučajna ljubav 5 epizoda

Slučajna ljubav 5 epizoda

Tahsinova izjava da će preduzeće predati sinu, koji će mu dati prvo unuče, izaziva veliku zabrinutost kod Dživana i Okana. Jer Dživan mora vratiti Šimal kući, a Okan mora pronaći način da se oporavi od nesreće koju je doživio.

Dživan traži načine da ubijedi Šimal da nastavi igru dok je Šimal tužna zbog onoga što je njen otac doživio i zbog gubitka njenog doma… i ako ima prilika, odlučna je da okonča ovaj lažni brak. Daće Kenanu priliku koju želi i pružiti im novi i čist početak.

Naravno, ova Šimalina odluka izaziva u Dživana veliku paniku. Izgleda krivo u očima svog oca i dvije porodice, kao da mu nedostaje vjerovatnoća da će izgubiti preduzeće. On pribjegava raznim načinima, kako da se očisti u njihovim očima, tako i da Šimal pristane da nastavi bračnu igru.

Kada mu napori nisu uzvraćeni, on na kraju odustaje. OSim što je okončao svoj lažni brak sa Šimal, on takođe odlučuje da svima objasni da je zapravo oženjen Nazli.

Ali ono što će se sljedeće dogoditi preokreće odluke naših heroja, a Šimal i Dživan će se naći na ivici novih odluka koje moraju odmah donijeti.

error: Zabranjeno kopiranje!!