Home / Turske serije / Tri sestre / Tri sestre 19 epizoda

Tri sestre 19 epizoda

Nihat saznaje da je Mine odsjela u Somerovoj kući i dolazi k njima u pratnji policije po Mine i Kiraz. Činjenica da je Somer odveden u policijsku postaju zabrinjava Turkan i Ručhan! Mine počinnje koristiti svoj položaj i dijete da provodi vrijeme sa Somerom.Ta situacija pobudi sumnju kod Turkan, koja se zabrine za Somera.

Nihat dobiva važne informacije tijekom noći provedene sa Somerom na postaji. Kako bi uzeo Mine i dijete, Nihat kuje plan koji uključuje Turkan. Kad Ručhan pokuša zaštititi Somera, okrivi Turkan za sve što se događa Someru. Na mjesto proživljene traume, zbog koje je Nesrin mnogo toga zaboravila, ona se polako počinje prisjećati se.

Dok Nesrin počinje preispitivati ​​svoj život, počet će se boriti s trenucima koji su je doveli u ovo stanje. U trenutku kada Derja sanja o tome da napusti svoj dom, pa čak i svoju zemlju kako bi s Hakanom otišla u Kanadu, Sadik saznaje za namjere svoje kćeri!

Donuš razgovara sa Serdarovim ocem o majčinoj prošlosti koje se ona pokušava prisjetiti. Hoće li Nihat uspjeti u svom naumu da se ponovno spoji s Mine? S kakvom će se situacijom suočiti Nesrin kada se vrati u svoj život? Hoće li Hakan održati obećanje Deriji da će živjeti u inozemstvu? Turkan ima sve simptome trudnoce. Da li to dolazi beba u njihov zivot?

error: Zabranjeno kopiranje!!