Tri sestre

Tri sestre 83 epizoda

Nakon što su se živi i zdravi izvukli iz požara u kojem su se našli, Somer odlučuje da oženi Turkan i da ne čeka više ni minute. Turkan iznenađena kada vidi kako je Somer već ukrasio automobil za mladu, govori mu da se smiri i da polahko auto zaustave pored ceste. Somer joj kaže da neće stati već da se on ženi i da idu da ona isproba vjenčanicu. Somer odlazi sa Turkan i ostaje zapanjen njenom ljepotom kada isproba vjenčanicu.

Turkan je zaista sretna i jedva čeka da se vjenčaju.Müjgan, s druge strane, mračno razmišlja šta da radi.Turkan i Derja se oprastaju od sestre. Turkanin otac se oprasta od Mujgan.Donuš i Serdar ne uspijevaju. Derja i Kartal su ponovo pokazali svoju ljubavnu stranu i zavrsavaju u krevetu.Türkan i Somer se konačno vjenčaju. Sevilay i Müjgan odlaze.

Efe ugleda nekog ko liči na njegovog oca te ga doziva ocem. Da li ce Efea neko kidnapovati možda?Sadık traži od svojih kćeri da oproste Deryi kada sjednu da jedu kao porodica. Sadıku na trenutak pozli i sruši se na sto. Dakle, šta se dogodilo Sadıku?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button