Home / Turske serije / Tri sestre / Tri sestre 35 epizoda

Tri sestre 35 epizoda

Turkan govori majki kako je ona odrasla osoba i zna tačno šta radi te da se ne brine bezveze. Ruchan kaže Turkan da je svjesna da joj ona pokušava uzvratiti vlastitim idejama. Donuš prekida sa momkom zbog čega je on razočaran.

Turkan je sigurna da bi ovaj put trebala reći Someru istinu i da ne treba više kriti ništa od njega. S druge strane Ruchan je sigurna da bi se Turkanin i Somerov brak raspao ukoliko Somer sazna istinu.

Turkan i Somer plešu i uživaju u romantičnim trenucima dok mu Turkan pjeva pjesmu Affet beni, Oprosti mi i pokušava mu reći istinu. Rüçhan shvaća da joj se Türkan, koja je poslovala sa Sevilay, osvetila. Nesrin upozorava Türkan na Sevilay.

Pokušavajući da se iskupi, Serdar je gotovo shrvan Dönušinim riječima na rastanku. Serdar i Mustafa počinju da pjevaju, pijani naslonjeni na vrata Donuš i Derije. S druge strane, Türkan i Somer, koji uprkos svemu ne mogu da se odreknu ljubavi jedno prema drugom, imaju romantične trenutke kada su sami.

Ruchan skoro objavljuje rat svima. Rüçhan, koja se nimalo ne sviđa Sevilay i saznaje za njenu vezu sa Özerom, bljuje ljutnju na sve koji su s tim dvojcem. Turkan dobija svoj dio od Rüçhanovog gnjeva. Türkan, koja je sa Sevilay, prijeti Rüçhan. Somer, s druge strane, stoji uz Turkan i pokazuje joj podršku. S druge strane, Mustafa daje sve od sebe da Derya oprosti i sebi i njemu.