Home / Turske serije / Tri sestre / Tri sestre 40 epizoda

Tri sestre 40 epizoda

Türkan ostaje pri svojoj odluci i ne vraća se Someru. S druge strane, Somer se kaje zbog onoga što je uradio i shvata da ne može da živi bez Turkan. Vidjevši vijest u novinama, Turkan odlučuje da se više nema što boriti za svoj brak i kreće u akciju razvoda. Međutim, Somer, koji sazna da je Turkan trudna, nema namjeru odustati ni od braka ni od bebe. Čuvši Ručhanine planove za Mustafu i Derju, Sevilaj poludi i svima sve spočita. Više o seriji »

Međutim, sva vrata, uključujući i Ozera zatvaraju se jedna po jedna pred njom. Tako Ručhan ovaj put počinje kovati nove planove za Turkan, nakon što se osvetila Sevilaj za prošlost. No, s druge strane, čeka je situacija za koju misli da je pod njenom kontrolom, spremna da eksplodira poput bombe ispod stola. Dok Somer vjeruje da svojom ljubavlju prema Turkan može popraviti u trenu sve što god se dogodilo, sada je na njemu red da se suoči s pogreškama koje je činio u prošlosti.

Derja se miri sa ocem i majkom i majka joj kaze da ce od sada ici u skolu. Derja kaze Donus kako je dosla samo zbog obecanja datog Ruchan.Turkan i Somer skupa odlaze na kontrolu i ona mu daje sliku bebe i kaze da je zadrzi jer je ona svakako nosi u sebi. Somer joj kaze da ce uvijek biti jedina zena u koju će biti zaljubljen do kraja života te da neće moći da se oporavi ako mu izmakne iz ruku.