Tri sestre

Tri sestre 41 epizoda

Nakon dugo vremena, Turkan sa Somerom i svojom porodicom sjedi i zajedno ručaju dok im ona pjeva svoju omiljenu pjesmu. Türkan se ne može naviknuti na Somerovo odsustvo i zbog toga počinje osjećati nelagodu, ljubomoru i samoću zbog čega se odlučuje na novu stranicu u životu. Somer dolazi na Türkanina vrata sa vjenčanicom u paketu. Sadık ponovo okuplja svoju porodicu oko sebe.

Somer govori Mine da jedino voli Turkan i da ne može živjeti bez nje, te da joj pripada cijelim srcem. Ruchan u policijsku stanicu odvode policijski timovi nakon što zaprijeti ponovo Turkan.Turkan plačući govori Someru da ga voli. Donuš govori Serdaru da se mnogo kaje.Hoće li se Turkan i Somer pomiriti i živjeti kao porodica isčekujući svoju bebu?Somer kupuje mjesto gdje radi da bi slomio Türkanovu tvrdoglavost. Više o seriji »

Türkan, koja ne želi da se povuče sa svoje odluke, suočava se s Rüçhanovim gnjevom. Somer, koji je dobio dojavu od Sadıka, odlučuje da počne ispočetka sa Turkan.Nakon sto Turkan odluci da ponovo obuče svoju vjenčanicu, Somer joj ponovo poželi dobrodošlicu u svoje srce, svoj život i kako kaže moj dom. Nakon toga slijedi poljubac.Uzivaju dok su sami u kuci i skupa prave kajganu.

Back to top button