Vodomar

Vodomar 66 epizoda

Nakon što je Akin kidnapovao Seyran, Ferit pokušava da sustigne kombi ali bezuspješno. Suna javlja svim ukućanima da je Seyran kidnapovana. Hatidze pada u nesvijest. Dok Seyran prolazi kroz pakao, ostali ukućani sve čine kako bi je pronašli. Akin se sveti skupa sa svojima za ono sto su ucinili njihovoj porodici.

Seyran ovaj put ispašta najviše. Prikazujuci Seyran koja plače nakon što su joj nešto učinili, dovodi Ferita do ruba. Da li ima tu nekog sna ili je zapravo sve java?Hoce li Ferit uspjeti spasiti svoju voljenu? Hoce li Seyran nastaviti ispaštati zbog Hatuc i Halisovih grijeha?

Hatuc isprica svima sta se zapravo desilo, da su svatovi htjeli da vide Madzide u hamamu i da je Hatuc nasla osobu koja ce to uraditi za novac, te su je na kraju sahranili. Oosba koja drzi Seyran govori Seyran da je ono sto se nalazi ispod njene haljine teže od smrti te da i nju čeka ista sudbina.

Halis ne dozvoljava Feritu da poduzima mjere da našteti Akinu i njima jer Seyran. Ferit pita Hatuč da li zna šta će oni učiniti Seyran? Halis ne dozvoljava Feritu da se dere na Hatuč.Hatuč kaze da je ona gurnula svojim rukama u grob. Kazim i Ferit se udruzuju kako bi pomogli pronaci Seyran. Nakon sto Kaya udje u kucu i zatekne Ifakat u krevetu s muškarcem, dovodeci i Gulgun i Orhana da sve vide, Ifakat se ne pise dobro. Ferit pada u nesvijest nakon videa koji dobije od Akina.Bilo je jako dobro što je Kazim nazvao Ferita “moj sin”, a Kazim i Halis su se pomirili.

Seyran koja shvata šta je očekuje plače govoreći da ne želi takvu sudbinu, snimak dolazi i do Esme i Ferita. Halis koji sazna istinu u vezi Ifakat, istjera je iz vile na ulicu. Akin daje Seyran metak i kaze da joj nece dozvoliti da nakon što joj to nešto učine, da pate oboje, vec će si oduzeti živote i da ima jedan metak za nju, drugi za sebe. Ferit plače i gleda Seyraninu sliku govoreći joj da je mnogo voli.Da li ce Akin i njegovi zaista nauditi Seyran?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button