Vodomar

Vodomar 68 epizoda

Kada izađe na internetu video sa Asuman i trenerom, stvari izmaknu kontroli. Svi, uzevši u obzir Ferita ali i Halis agu polude nakon sto vide video i krenu u potragu za osobom koja je objavila video. Svi sumnjaju na Akina i Ferit se dalje u potragu za svima koji imaju ikakve veze sa Akinom. Ferit saznaje da ima kamera u kuci. Opscen video sa Asuman postao je viralan internetom a to Halis agu dotjera do ruba.

Kazim pomaze Feitu po tom pitanju dok im Hatuč daje neke informacije. Seyran dobije informaciju da je zvala doktorica i da trazi od nje da dođe jer je situacija ozbiljna. Šta se dešava sa Seyran, da li je istina da je zaista bolesna ili je nešto drugo po strani?

Nakon sto se sazna za Asuman, deda je istjera iz konaka. Seyran kaze Feritu da ga mnogo voli i da je uz njega uspjela malo da se vrati u zivot.Mezide je ziva. Ponovo ista prica sa Sunom i gatarom.Ko je zapravo opet nanišanio Ferita?

odlazi doktoru i saznaje da joj nije ostalo još mnogo vremena. Izgleda da Seyran umire. Seyran pita doktora da li joj je ostalo dovoljno vremena da postane majka? Seyran dolazi kuci i kaze Feritu da zeli da postane majka, zeli da mu rodi dijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button