Zovem se Farah

Zovem se Farah 12 epizoda

Farah saznaje od Mehmeta da je Ali Galip ubio Kerimšahovog donora. Ali ako kaže Tahiru, bit će posljedica i ona odlučuje sakriti tu činjenicu od Tahira. Tahir s druge strane, kreće za onim koji je ubio donora.

Potrebne su mu informacije koje pronalazi preko Mehmeta, a njih dvojica po prvi put progone zajedničkog neprijatelja. U međuvremenu, dok su korak bliže otkrivanju organizacije Bijelo janje – Crno janje, Ali Galip i Orhan shvaćaju tu opasnost.

Prisiljena popustiti pod Mehmetovim pritiskom, Farah ima samo jedan cilj, odbaciti sve i otići s Tahirom i njezinim sinom. Uz Tahirovo toplo prihvaćanje ovog plana, dvoje ljubavnika vide na horizontu nadu za budućnost.

Međutim, informacija koju Tahir dobiva o koraku koji je poduzeo da spasi Kerimšaha, stavlja dilemu pred njegovu savjest. Ili će tu informaciju podijeliti s Farah, što će biti nada za Kerimšaha, ili će Kerimšahovo zdravlje staviti na kocku i krenuti prema budućnosti koju je zamišljao s Farah.

Suočavajući se s tom dilemom, Tahir pokreće novi problem koji je izvan njegove kontrole, uzrokujući buđenje usnulog diva.

Back to top button