Zovem se Farah

Zovem se Farah 24 epizoda

Farah kupa i brine o svojoj majci koja ima rane i ožiljke po tijelu. Dijele emotivan trenutak nakon toliko godina. Majka je upita ko je Tahir i Farah joj ispriča koliko joj on znači. Tahir sa druge strane sa bratom Mehmetom pokušava pronaći Kerimšaha, ali ne uspjeva u tome.

Kerimšah je ljuta na Behanama i govori mu da je Tahir bolji od njega. Farah drži Merdžan i ucijeni Akbara da pronađe Kerimšaha ako hoće da vidi kćerku. Tahir dolazi kući i ne zna kako da se suoči aa Farahinom majkom, da li će ga ona prihvatiti?

Ona ga oslovi sa sine i Tahir je emotivan i izgubljen, ne zna ni kako da reaguje. Grle se i on odlazi. Ali ono što ne zna jeste da se Farah sakrila u gepek da i ona potraži svog sina.Behnam je okupio sve Tahirove neprijatelje i pošalje ih u napad na njega.

Među njima najveći je izvjesni Jilmaz. Orhan se vraća u stanicu i Mehmet ga uhapsi. Međutim nema dokaza protiv njega, a Ilijas odbija da svjedoči te je Orhan pušten.

Tahir i Farah pobjede sve neprijatelje kada se Jimaz pojavi. Tahir i on pucaju jedan na drugog, a onda Jilmaz zove Behama i pokaže zarobljene Farah i Tahira. Behnam naredi da ubija Tahira a dovede Farah. Kerimšah čuje da Behnam govori da će zaroviti Farah.

Back to top button